Soliga fredag

Nu har jag pluggat sedan jag vaknade och vipps så är det lunch. Haha fan vad tiden går fort när man studerar! Vi är inne på sista halvan av terminen, helt sjukt! Vart tog januari, februari och mars vägen??
En sak som jag var nöjd med i morse var att all träning börjar ge resultat! WOW!
Inte överdrivet men lite och det ger mig ett gott hopp. Träning var ju mitt liv innan.
Jag simmade under många många år i tre olika klubbar dessutom. Jag tror att det påverkade mig positivt att byta klubb så många gånger. Nya tränare, nya människor, ny träning och ny bassäng :)
När jag var 19 slutade jag. Då tränade jag i ungdoms elit och simmade lag i SM. Sedan försvann motivationen helt,studenten, balen och allt annat tog ifrån mig fokuseringen på simningen. Att få en ny tränare förbättrade inte situtionen tyvärr.
Men efter totalt 13 år i simbassängen sa det stopp. Jag kunde inte gymma på badet längre, det fanns ingen mening. Jag skämdes, skämdes över att ha gett upp. Kände mig så totalt värdelös. Så under ett helt år tog jag paus från nästintill all sorts träning. Bara för att jag kände mig dålig. Känslan av att det räckte med träning fanns inom mig.
I höstas bytte jag gym, vilken tur. Nya människor och ingen som visste om att jag simmat innan. Det kändes faktiskt skönt och hade även pojkvännen som peppade mig. Men motivationen fanns inte där, i alla fall inte tillräckligt. Jag tränade ca 2 gånger i veckan men inte särskilt regelbundet. Vad är meningen med att träna när jag inte har något mål?
Men för någon vecka sedan förstod jag att min kropp behöver träning. Den behöver utmattas, tömmas på energi och den behöver få pressas mentalt för att jag ska må bra. Mina muskler har varit i vila och alla dagar utan träning har gett konsekvenser. Konditionen finns som tur kvar :)
Så nu har jag tagit tag i det på riktigt, med mat och träning. Jag är knappt sugen på godis eller choklad längre! Poppisar tillåter jag mig själv att äta ibland. Men som vi alltid sa hemma, äter man bra och tränar så får man unna sig lyxig frukost och godis, chips eller glass på helgen!!!

Our photo- perfection!

Ni ser ju själva, vi borde vinna denna tävling. Kan man få en mer underbar bild med en naked juicebar drink så säg?!
Jag och Tiger hoppas att vi vinner! Rösta på oss på naked juicebar!!!

Till något annat, jag blir så sjukt irriterad! Jag glömde ett smycke på toaletten i skolan och fem minuter senare var den borta. Jag har hört med alla reseptioner, bibliotek, cafeer och butiker på hela universitetet! Jag fattar inte hur människor kan ha det samvetet att ta någonting som inte är deras? Jag fortsätter leta men jag blir så jävla sur! Köp ert eget för *!
Vädret gör mig galen. Får sådan jävla huvudvärk av detta väderomslag. Sitter och pluggar här hemma nu och ska snart bege mig mot gymmet, vad ser jag? Jo att det totalt spöregnar ute?! Vem vill cykla då??

effektiv måndag

Har hunnit med att städa, diska, plugga, äta och träna lite här hemma. Strax väntar fyra timmars jobb :)

Helt vanlig dag på jobbet

Gå runt i stan, fönstershoppa, dela ut choklad pengar till barn och bara vara i solen och samtidigt få betalt!
Dock var vi rejält trötta när timmarna var klara!

Jordgubbar

Pluggar och äter jordgubbar. Solens strålar lyser in genom fönstret. Kan det bli mer vår?



Middagen igår



Ansiktsmålning- utbildning

Var på utbildning i veckan för att lära mig ansiktsmålning och balongskulpturer till mitt nya jobb på aktivgruppen. Ska redan åka på mitt första event imorgon, utklädd till maskot.
Spiderman!

Nike

Turkosa shorts från Nike, finns i svart och rosa med. Jätte smarta med innebyxa. 349 kronor från Stadium.

Tisdag 2012-03-20

Hallo! Har varit upptagen de senaste dagarna. I Lördags lunchade jag med Jossan, blev även lite mys hemma oss henne. Fick reda på att jag fått ett jobb till :) så mötte upp Simon i stan och shoppade världens snyggaste träningsshorts! Blev dock ett par turkosa....kärleken till blått har alltid varit galen! det bara gick inte och köpa ett par trendiga rosa HAHA. Lördagskvällen blev COD tunering och film hos Nicke.
I söndags var jag en sväng hemma och fira världens gulligaste lillebror! Härliga timmar må jag säga!
Igår började jag jobba på stadium lager och var där i 8 timmar. Jag fick en chock! Alla hade rast och lunch samtidigt. Alla skulle ner för samma spiraltrappa för att komma till matsalen. Så när det var tid för rast gick ca 40 anställda på rad mot matsalen. Typ som i ett fängelse! Berättade för Simon och fick ett sms vid nästa rast: "Följde du strömmen?"
Nu har jag pluggat hela dagen. Ska strax dra mig till gymmet och möta upp Simon. Sedan ska jag på ansiktsmålnings kurs :) till det nya jobbet. Jag längtar!

Vår inspiration

Liten brun väska, Levis 501 shorts och solglasögon från rayban. Dessa favoriter tillsammans med högklackat eller converse, vitt linne och jeans jacka. I love it. Ge mig värme!

Don donna


Liten väska perfekt inför vår och sommar. 199 kr på accent, köpte den dock för 99 kr.

Prestationer

Är så sjukt glad över mina prestationer denna veckan. Har fått två extrajobb och ett sommarjobb! Så här glad har jag inte varit på länge. tyvärr så tillåter jag mig inte vara glad längre en fem minuter. Blir så arg på mig själv. Arg på människor som inte tror att jag kan! Men där ser du, jag kunde visst det bli anställd som butiksansvarig!
Hatar människor som trycker ner en, som tror de är tusen gånger bättre. Alla kan inte vara bäst på allt. Försöker intala mig att jag är faktiskt duktig men istället tänker jag.... konkurrensen var för lätt att vinna över!
Fan Sarah, skärp dig. Men tre jobb på en vecka borde inte vara en tillfällighet. Jag är nog trots allt bra. Målet var att få minst 2 så jag borde vara toppenglad!
Mest glad blev jag då en av intervjuarna ringde mig efter gruppintervjun och sa: du var den enda som vi med en gång bestämde oss för. Du var bäst utan tvekan!
Har ni också problem att vara glada för era egna prestationer?

Kvarteret skatan

Ikväll har vi bokat in bio, kvarteret skatan åker till Laholm. Filmen verkar väldigt rolig!

Frågor

3. Hur lång är du?

163 cm.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Blue crusch 1 & 2. Väldigt bra surffilmer

5. Vem ringde du senast?
Ett jobb

6. Vem ringde dig senast?
hmm....Simon?

7. Hur löd det senaste sms:et du fick och vad stog det?
saknar dig med från Jossan

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms!

9. Vilken ögonfärg har du?
Blåa.

10. När vaknade du i dag?
Tog sovmorgon till halv nio :)

11. Vilken är din favoritlåt?
just nu, she doesn´t mind ;)

12. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Avsnitt ur How I meet your mother

13. Hur stor är din säng?
105...ganska trångt ibland

14. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar

15. Hur många kuddar har du i sängen?

2 när jag sover.

16. Hur många landskap har du bott i?
4 st.

17. Vilka städer har du bott i?
Bromölla, Värnamo, Kristianstad och Norrköping.

18. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
strumpor.

19. Vilken är din favoritglass?

Lätt Ben & Jerrys Half Baked.

20. Vilken är din favoritefterrätt?
Pommes och bearniesås

21. Tycker du om kinamat?
Verkligen!

22. Tycker du om kaffe?

Så gammal är jag inte än HAHA. Men gillar kaffelatte med massa vanilj i

23. Vad dricker du till frukost?
Apelsin juice

24. Sover du på någon särskild sida?
Alltid längst ut!!! Annars skulle nog pojkvännen trilla ut hela tiden HAHA

25. Känner du någon med samma födelsedag som din?
noop

26. Vill du ha barn?
Ja men inte innan jag fyller 30.

27. Har du någonsin åkt ambulans?

Ja

28. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet är fantastiskt men måste samtidigt säga bassäng eftersom jag lagt ner 13 år i simhall.

29. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och lägenhet.

30. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Top model Sverige, 30 grader i februari och Sveriges värsta bilförare

31. Sover du med gosedjur?

Självklart!

32. Kan du byta olja på bilen?
Ja

33. Vilken var den senaste boken du läste?
Läser just nu Wallander.

34. Läser du dagstidningen?
Ibland.

35. Dansar du i bilen?
Ja  ;)

36. Har du varit med i tidningen?
Ja.

37. Vad är det för färg på din tandborste?

Givetvis blå

38. Vad tänder du på hos det motsatta könet?

Charm och klädstil

39. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Simon eller Sofie

40. Civilstånd?
Pojkvän



packad dag

startade dagen tidigt idag. har hunnit med massor. intervju, förelösning,lunch, föreläsning och tillsist en intervju till. blev klar nu. faaaaaan vad segt det är att skriva inlägg på plattan. ger upp!!!

Jag mår bra...

Halkade i duschen igår kväll. Simon hade precis duschat och jag märkte inte att det var jätte blött på duschgolvet. Jag tar ett steg in, halkar, landar med min fot på stål listen (ni vet sådan för skjutdörrar i dusch). Jag kunde få tag på någonting kunde ju bero på att det bara finns kakel. Aja, iaf så svullnade hela foten upp och blev blåröd vilket i sin tur ledde till att jag inte kunde trampa med foten. Men imorse var det lite bättre och kunde halta fram till skolan. Fick skjuts av My hela vägen hem efter skolan, skit snällt!!!

Helt plötsligt började jag uppskatta hur det är att kunna springa och gå! Jag har lite svårt för att uppskatta mitt liv och försöker jobba med det varje dag. Intala mig själv. Samtidigt som jag tar på mig skulden för väldigt mycket. Men jag har fått svar på en viktig sak och det mår jag lite bättre av. Jag har världens bästa pojkvän, verkligen! men så svårt att uppskatta ibland.
Men efter allt som hänt har jag inte dig kvar. Dig som jag alltid älskat mest. Du var min andra halva och är fortfarande fast i mina tankar. Du och jag förlorade varandra i slutet. Jag tillåter inte det! Båda vi är tävlingsmänniskor till tusen så vi borde kämpa för att vinna varandra tillbaka. Du och jag. Jag är beredd att kämpa för hela mitt hjärta, men är du det?
Nu kommer simon för att hämta mig. Han har med sitt kryckor?! ÄR detta ett skämt?! Jag skulle aldrig använda ett par kryckor för den här olyckan!!!

2012-03-12

Hej! Idag har jag hunnit med ganska mycket :) . Först grupparbete på förmiddagen, sedan sorterat vår och vinterkläder samt skor. Lagat middagen till ikväll och nu snart ska jag till ännu en jobbintervju. Ikväll blir det tuff träning och sedan mys. Jag bara älskar solen som är framme idag, 12 grader!!!! Helt sinnes! I natt när jag åkte hem vid tolv var det 6 grader ute, våren har kommit!
Jag älskar våren!

Lyxig lördag

Igår lyxade jag och Simon till det lite extra. Lunch på världens bar, Hamburgaren då såklart! Sedan såg vi en mysig film som hette What´s your number? Solen lyste på ordentligt igår så vi tog en fika på bagarstugan och köpte med oss en stor godispåse. Efter lite kortspel och middag drog vi till axel. Tittade mello och drack bärs. What a day!

Rysslands bidrag

Tog en liten sovmorgon idag och sitter nu och pluggar, igen. Såg mello igår hemma hos axel. Hejade på Molly men Loreen som vann var en värdig vinnare. Men undra hur det går i den stora finalen. Ni måste, bara måste titta på Rysslands bidrag. Det är så dåligt att jag döööööööör!!!! Var är kvasten? Sjukt hur dessa kunde vinna men man får ett gott skratt.
Ikväll har jag bokat in ett zumba och afro dance pass. Jag har jordens träningsvärk idag, i hela kroppen!!!


Vilken start på helgen!

Vaknade tidigt imorse, drog och tränade. Ny release på body pump 60 min, fett roligt pass! Sedan gick jag 2 km och körde lite fler övningar på ben och rygg. Solade :) . Nu är jag hemma och duschar. Ska strax möta upp kärleken för en lunch. Han har precis skrivit tenta. Sedan vet jag inte vad som händer. Men ikväll blir det ensam kväll med massa mys och godis. Hörs då!

Hemma

Nu är jag hemma efter en hel dags plugg med älsklingen. Ätit lite äggmackor. Snart väntar filmmys med Footlose och sedan läsa lite ur wallander. Härlig ensam kväll. Imorgon väntas Linköping och en hel del. Nu ska jag sätta på filmen! (HAHA lite roligt skrivet där). Puss

Företag som ändrar sig i sista sekund?

Det här blir jag väldigt irriterad över. Företaget anställer ett konsult företag som heter Manpower. Företaget sökte fem personer och det var Manpowers uppgift att hitta personer som skulle passa till yrket.
Jag var en av de fem som skulle få arbeta för företaget, heltid under hela sommaren. Sedan från ingenstans säger företaget att de inte har råd att anställa några av oss på grund av att de ska köpa en ö och bygga ut deras verksamhet. Företaget ska därför själva hitta billigare arbetskraft. Hur kan företaget bara välja att strunta i Manpowers hjälp efter all tid de lagt ner?! Förstår ingenting och nu står jag här utan jobb. TACK.

Allt ointressant

Jag har kommit på att jag aldrig skriver om något roligt här. Aldrig. Jag bara pluggar, pluggar och pluggar känns det som. Det får bli lite ändring på det! Jag som älskar att skriva borde ju ta vara på platsen på min egen blogg. Inte sant?

Jag lyder dig och försöker släppa taget


Dagens plugg

Nu har jag kommit hem efter en lektion i Linköping. Sitter på campus och pluggar. Men vilket fint väder vi har idag! Ganska låg temperatur men solen visar sig, det är huvudsaken. Väntar på att Simon ska komma hit och plugga lite tillsammans med mig.
Sen blir jag lite irriterad  på mig själv. Började springa 5 km varje dag vilket ledde till överansträning i benen. Nu får jag ont bara av att springa 3 km och ändå har jag vilat i en vecka!

paus

Invigde nya linnet idag. Lunch med Linnea på stan, var så himla trevligt! Salladen på paus är alltid lika god för magen. Pratade en lång stund och sedan checkade vi lite vad som fanns i butikerna för tillfället. Åh vad jag vill ha vår! Stötte även på Clara med syster och Hanna. Fick höra att Clara flyttar tillbaka till norrpan och det gjorde min dag det! Fan vad bra!

Från klänning till linne


2:e mars

Dagen har bestått av enbart plugg. Solen skiner ute och jag vill inget hellre än att gå ut, ta på mig mina ray ban och sätta mig på en bänk med en kulglass. Ska snart börja fixa mig. Jag och Simon ska med hans föräldrar och några vänner till teatern och se Gin & bitter lemon. Hoppas den är bättre än sist. Den förra var så trist och uttråkande så att jag fick fnitter anfall!! Ett riktigt sådant som jag brukar få med Ida, som aldrig kan ta slut. Dessutom hade jag hostattacker som jag var tvungen att hålla inne- jag dog nästan av skratt, tårar och svett i den trånga salen!
Aja, nu måste jag sätta fart. Håller tummarna för syrran som är och tävlar i Berlin!

Tänka sig att syrran snart tar studenten

Det är ju fan inte klokt hur fort tiden egentligen går!! Känns inte som det var längesen det var jag som sprang ut med studentmössan på. Men snart är det din tur!! Åh jag bara längtar till att få se dig i balklänning och i vit studentklänning. Du är bäst!
Två inlägg från syrrans blogg; iidanyman.blogg.se

Kommunicera

Kommunikation är så viktiga i alla relationer vi har. Att inte prata med varandra om känslor och vardag kan tillslut göra att relationen inte fungerar. Att hålla mycket inom sig kan leda till att man råkar illa ut. Det är så viktigt!
Vi måste ta hänsyn och respektera andras tankar, åsikter och känslor. Att man inte tar allt förgivet. Att man kan se lösningar och ta tag i problem. Kommunikation löser allt det där inom tid.
Jag är glad för att jag fick en ny chans av dig. Jag ska se till att inte sabba det här för att du inte vågar tala kring dina känslor.

RSS 2.0