Mysig morgon

Sitter ensam, kollar film ( grown up )med tända ljus


Lite fix

Åh blir trött på att snoret rinner och huvudet dunkar! Simon var förbi innan
med Ipren, zyx, echinaforce, a-fil, yoghurt, bananer och daimglass! Gulligaste! Han satte även på en bra film och bäddade ner mig ordentligt! Älskar dig mitt hjärta!


Sjuk...

Julen var fantastisk! Dock blev det mycket jobb på juldagen och annandagen. Ingen utgång på juldagen men jag och Emma lagade en underbar middag hemma hos mig med lövbiff och färskpasta och drack lite vin. Hur mysigt som helst. I tisdags var jag ledig och det blev en shoppingtur på mellandagsrean ;) Igår gick jag, Simon och Jonas till campus och pluggade. Sedan träffade jag Katta och hon hann även färga mitt hår lite mörkbrunare :)
Så till idag....som skulle varit en jobbdag....blev en sjukdag. Feber, snor och ont i halsen :( Så nu har jag legat och sovit hela dagen och känner mig knappt en smula bättre :( Men verkar som att många är sjuka just nu.
Fin fin bild älsklingen tog på mig när vi pluggade
bild på gant klockan som jag fick av min älskling i julklapp. BLÅA VISARE hur coolt är inte det??

Jag ser det snöar...

Imorse gick jag upp, tvättade någon maskin med det nödvändigaste. Åt frukost med älsklingen framför julkalendern, grymt avsnitt bwt! sedan lagade jag sex matlådor med chickenpaneng till alla dagar med jobb. Älskar den maträtten så kanske matlådorna blir goda :)
Efter det slog jag in några julklappar, klädde på oss och begav oss till stan för att inhandla fler julklappar. Nu har jag bara två stycken kvar :) Nu står älsklingen och jag i köket och lagar pannkakor. Tittar på baksmällan 2 samtidigt ;)
Senare ska vi mysa och ikväll blir det julbord/ middag ute någonstans :) Imorgon väntas jobb i ännu nio timmar....
snöar massor ute nu :) syns kanske inte...
Två julklappar till mig själv, en stickad tröja och ett nattlinne :)

Så jävla trött!

Nio timmars jobb i kassa och jag är död. Hade träningsvärk redan innan från gårdagens spinning och zumba. Nu värker fötterna, knäna, låren, vaderna, ja hela benen och handlederna efter allt plock med kläder. Magen slutade precis skrika eftersom jag åt pommes och kyckling som älkslingen snällt lagade.

Det värsta var ju att jag missade bussen hem med en sekund! Hur arg kan man inte bli! Bara för att kunderna inte vill gå ut ur butiken en kvart efter stägning! Så eftersom bussarna går sällan, fick jag gå hem!!!!!! 50 jävla minuter tog det!

Usch vad arg jag var, pratade med sofie hela vägen hem och fy fan vad jag fick tid till att gnälla. Menmen imorgon är min lediga dag och jag kommer vara lycklig när pengarna kommer in på kontot :)

Fick Jobbet!

Fyra stycken fick provjobba två pass. Idag var det bara jag som fick testa på kassan och det gick ju suveränt! Enkelt när man redan har mycket kassavana :) Så det flöt på. SÅ idag fick jag jobbet, jag fick massor av tider nu kring jul och de andra tjejerna får ta de som jag inte kan, dvs typ en?
Sjukt glad och trött! Inte van vid att stå upp hela dagen!
Men imorgon är jag iaf ledig, skönt! Det blev ingen utgång med Sofie i Linkan idag, hon blev sjuk :( och igår jobbade jag. Så myskväll med pojkvännen står på schemat. Ååå så trötta mina fötter är!

Lager 157

Nu väntas första provjobbar dagen! Woho! Fick beskedet redan sent igår kväll, samma dag som intervjun. Sjukt härligt! För övrigt så kom det faktiskt lite snö imorse :) Simon skrek till mig: KOM HIT OCH TITTA UT! haha
Kan bli mer snö i helgen har jag hört, lågtryck ligger över belgien som kan komma över oss :) hoppas!

Taco kväll

Åh vilken dag det har varit! Först china mat med Simon, lite COD, arbetsintervju :) och sedan kom pappa och besökte min lägenhet. Har pratat lite framtid och ideer, älskar min pappa. Jag ser upp till han så mycket och tar verkligen till mig av det han säger :) Nu blir det taco med lite vänner. Sovmorgon väntas imorgon och sen tar jag tåget till Linköping och Sofie, sedan ska vi dansa hela natten lång på Platå :)

Torsdag

Killen skriver tenta, jag ligger i sängen och tittar julkalendern. Årets julkalender är den bästa på länge! Idag väntas nu lite plock i lägenheten, lunch på stan med Simon och sedan två hemliga möten innan jag möter upp pappi för liten pratstund. Som jag saknat pappi!!! Sedan får vi se om tiden tillåter att möta upp de andra för lite drinkar och fira att jullovet har kommit.
Nu måste jag ta tag i allt jag har att göra!

Vart har snön tagit vägen?

Det går ju inte att komma undan, utan snön blir det knappt någon julkänsla. Jag blev nästan chockad när jag hörde att julafton är nästa lördag och att det är lucia idag. Jag har inhandlat hälften av alla julklappar. Men nu vill jag ha kallt och snö så att julkänslan kommer fram!!!

Idag har jag städat lägenheten och försökt inreda och fixa lite julkänsla, men hur lätt är det när alla mina jultomtar ligger hemma i en låda hos mamma och pappa......

Spinningen igår gick bra, fan vad svettigt det blir! Men jag blev överraskat glad när en butikschef ringde för att inboka en intervju med mig. Drömjobbet just nu, så jag håller tummarna!
Nu har jag lite ärenden att ta tag i.

Lördag

Tog en lång sovmorgon imorse. Välförtjänt ha ha! åt frukost, spelade skitgubbe (kom tvåa båda gångerna :) ), såg på julkalendern. Jag måste bara nämna att årets julkalender är den bästa på länge! Sedan fick jag en till present av älsklingen eftersom jag inte har någon riktig adventskalender nu när jag inte bor hemma. Igår fick jag tidningen Style by och idag en Cosmopolitan. Hinner ju fan knappt läsa dem innan nästa kommer! HA HA!

Gårkvälllen var mysig, bio och middag :) Filmen var välsigt djup och spännande, värd att se men ingen WOW! film. Dock väldigt kallt att traska hem mitt i natten, men som jag sa till Catrin och Lena (simons föräldrars vänner).....man tar inte spårvagnen hem sent på natten, taxi är det som gäller! Men det garva de bara åt och sa: Jasså? Varför inte?

Nu har vi suttit på simons föräldrars kontor och pluggat i stort sett hela dagen.....Nu känner jag för lite lördagsmys, måste bara få simon att sluta plugga!!! Undra vad jag ska ta till för knep....

Fixar mig

Står och fixar håret, märkte att jag fått ganska långt hår nu när jag plattade det :) Nu ska jag käka lite, dra till stan och hämta en julklapp som jag har beställt för senare kommer Simons mamma och hämtar mig. Jag ska fixa godispåsar till kvällens bio. Simons familj har bjudit in ett 30-tal pers på bio (Simon och Ekararna) där det ska bjudas på julskinka och godis innan vi drar vidare till en ny restaurang Enoteket för middag. Låter som en toppen dag right?
Funderar på att ta min nya abercrombie skjorta ikväll och kanske kavaj?

Träningsvärk!

Sprang en mil på en timma i förgår, jag fortfarande inte röra mina ben! Men så duktig jag kände mig efteråt. Tur att man hade en pojkvän som gick bredvid och peppade mig hela vägen!!!

Dålig uppdatering...

Lördag bestod av julbord på Vreta med pojkvännen och hans familj. På kvällen var vi så trötta så vi stannade hemma spelade lite COD och titta en mysig film. Söndagen bestod mest av plugg. Måndagen med tvätt och städ. Men igår var det mer fart kan jag lova. En lång mysig dag med Sofie som jag inte hade träffat på fem år, hon har flyttat till linkan från skåne ;) Sedan bar det av och handla massor ton med godis med Simons mamma. Godiset ska vara till bion på fredag så jag ska stå och dela upp allt i 30 påsar :) Efter det åt jag kladdkaka, spela COD och somnade bredvid Simon. Ikväll hoppas vi på utgång till Hugo eller ett par glas vin någon annanstans med Anh!!!

2:a december

Kvällen igår spenderades med lite löpning på rullbandet och COD tunering med grabbarna. Härligt! Innan dess hann jag med fika och filmmys med Jossan :) Super mysigt. Idag väntas plugg och lite annat behövligt. Ikväll blir det antagligen middag någonstans inne i stan! och imorgon.........JULBORD!

RSS 2.0