Första advent

Dagen igår spenderades med lite julstäd och COD. Lyckades även somna en timme på eftermiddagen. På kvällen gick jag, Simon och Nicke till La uva, underbart gott! Tog sedan en sväng förbi baren på Pappa Grappa. Hämtade sedan Simons föräldrar i Herstaberg. Sov så gott i natt och vaknade super pigg imorse. Blev en liten kortrunda, jag vann :) Sedan gav jag mig ner till stan i ösregn och blåst för en fika med Linnea. Var så trevligt!
Nu ska jag byta om och cykla till Worldclass för ett zumba pass! sedan får vi se om det blir något söndagsöppet eller inte!

Veckans bästa läsning

http://www.tjejpeppen.blogg.se

vill bara säga att jag älskar dig!

Att du alltid ska bli så mycket bättre på bild!





New shoes

Åh kan bara säga tack till den trevliga expediten på Scorett Linden. Jag letade efter ett par stilrena, skyhöga skor som dessutom är lätta att gå i. Skor som man kan ha på kommande julbord osv. De här blev perfekta! Höga och lätta att gå i då den har en högplatå och en stadig klack. Älskar dem!

Bio, drive

Har glömt att berätta att jag, maria, simon och erik gick på bio lite spontant i tisdags. Det roliga var att jag och maria var enda tjejerna, spännande! Filmen var bra, men skådespelaren måste garanterat ha haft en enkelt manus, för det var inte mycket som sas! HA HA

Naprapaten

Nyss hemkommen från naprapaten Nina, gud vad stel jag var i nacke och i käke. Får komma tillbaka imorgon på en snabbis. Hon fick bort det mesta iaf, hoppas på mindre huvudvärk nu. Blev även en liten go pratstund med henne, som gjorde mig gott.

Förresten så börjar jag få mer ordning i lägenheten nu med inredning m.m, gud vilken tid det tar, men såå roligt!

zumba

Dansade zumba ikväll. Fixat till i lägenheten efter lite köp och åt lite korvstroganoff. Så jag är duktig och hoppar kebaben idag på söndagsöppet :) Stolt! Nu ringde älsklingen så snart plockar han upp mig för filmmys hos Kjelle :)

Frukost

Står och gör god frukost till pojkvännen som fortfarande sover. Han var så gullig igår när han gav mig en godisask med gelehallon och choklad :)


Bio

Idag har jag hunnit med en sovmorgon bredvid pojkvännen. Därefter storbråk. Usch, blä!
Nu håller jag iaf på att laga chicken pangeng till oss, hoppas inte brandlarmet går igång!
Sedan blir det bio, breaking down part 1. Tur att pojkvännen ställer upp på att följa med så jag slipper sitta på bion helt själv. Så ikväll ska jag frossa i popcorn!!!!

Torsdag

Åh vad mysigt kvällen tillsammans med Simon var. Hann spela nya COD :) Simon kom även hem med Sarah skjortan från Abercrombie and fitch!!! så glad jag är! Den doftar så gott! funderar på att köpa deras perfym som de sprayar alla kläderna med ;) Nu ska jag fortsätta mitt pluggande...

Står helt ensam

Jag har insett att jag inte har någon kvar som jag kan lita på. Ingen som lyssnar på mig, tänker på mig och undrar hur jag mår. Jag är helt ensam. Jag har ingen som jag kan berätta allt för, ingen som stödjer mig. Det är otroligt jobbigt att inse att man inte har någon man kan lita på. Alla försvinner en efter en och nu står jag själv. Jag blir ofta besviken när jag förväntar mig något av någon. Jag ska sluta förvänta mig saker från alla. Jag hatar att bli besviken och jag är ganska van vid det nu. Ska försöka vara stark. Stark tjej. Som kan klara allt på egen hand. Jag klarar mig helt utmärkt själv!

Abercrombie & Fitch

Åh pojkvännen är ju i london. Lite tråkigt att man inte är med. Ringde honom nyss och han hitta min favvo butik och köpte med sig en skjorta med sig hem! En mörkblå/ vit randig :) Tittar just nu på tv med tända ljus och kesellan framme :)

Måndag

Är i stort sett helt ledig idag, bara ett möte :) Igår åkte jag hem från Emma. Helt underbar mysig helg i Örebro. Det var jätte roligt att träffa henne, har ju inte setts sen sommarlovet.
Igår kväll gick jag med väskan hem till Simon, fast att ingen Simon var där. Han är i London, shoppar och tittar fotboll, lyxigt! Fast lyxigast var ju ändå att jag fick hela hans stora säng för mig själv, till och med hans älsklingskudde som ingen får låna! Så jag och Simons mamma myste i soffan, synd bara att det ska vara så jäääävla svårt att få på alla kanaler eftersom att de har hundra kontroller! Men ettan och fyran fungerade :)
Nu ska jag fortsätta att plocka lite i lägenheten, har ju inte varit hemma på evigheter!

11/11/11

I eftermiddag bär det av till örebro :) myshelg med emma står på schemat! Ska bli så underbart att komma iväg ett tag. Dock är jag inte lika glad för att Simon åker bort några till dagar och nu till London. Dumma är ju att han åker innan jag kommit hem. Som tur är får jag sova i hans säng på söndag utan honom!
Nu ska jag packa lite till....
Bild på mig och Emma under studentveckan

Håll hårt i kärleken!



10 november

Myst med pojkvännen sen han kom hem i stort sett. Tittat film, serier, spelat COD, myst, käkat ostbågar och lite plugg! Just nu är jag hemma en sväng, har lagt upp lite studentlitteratur på lycknis och ska packa till emma. Hm än så länge ligger bara onepiecen i väskan! Men den lär nog fyllas om vi känner mig rätt.
Ikväll ska jag spöa Simon i badminton, heja mig!!

kan knappt sitta still

Längtan efter att få krama om Simon kryper i hela min kropp. Han ringde för några timmar sedan när de skulle gå på planet. Han borde väl snart mellanlanda i Cypern antar jag. Åh som jag längtar efter att han ringer när han är i Sverige vid två inatt! Ska packa det sista nu så att jag kan springa ner till porten inatt!
Emma och jag har nu planerat hela helgen, kommer bli tidernas helg!
Godnatt!

INATT KOMMER ÄLSKLINGEN HEM!

Som jag gråtit, saknat och längtat i åtta dagar! Har aldrig i mitt liv kännt mig så ensam.
Men inatt landar Simon på Arlanda och åker raka vägen för att hämta upp mig!
Kan knappt vänta på att få slänga mig in hans famn! Jag har bestämt att jag ska ligga på hans bröst resten av natten!
Nu ska jag köra lite dans på worldclass :)
Kram

Längtar till imorgon

var på en föreläsning i Linköping idag, åkte sedan hem för att jag var helt slut. Solade och somnade sedan i tre timmar. Avbokade ett träningspass men gick på xcworx (core) iaf. Åt ordentligt med tacos innan, kände att jag var värd det efter denna nyttiga vecka. Nu har jag tittat på modelljakten, pratat lite med farmor och ska krypa ner i sängen och se two and a half men, har dock redan sett de nya avsnitten men har inget bättre för mig. Btw imorgon natt kommer Simon hem och jag längtar såååå!!

Älskar träning


Föreläsning


Ändrade planer

Blev ingen utgång för mig och Anh idag eftersom hon tvunget skulle planka på swebus och blir avslängd- HAHA!
Så jag bokade tvättstugan, storstädade hela lägenheten, strök alla skjortorna, diskade och manglade till och med lakanen!! Känner mig as nöjd nu och sista maskinen ligger i torktumlaren :)
Nu väntas lite tv tittande, helt magiskt och film på 4:an. Förberett mig med varma hallon, bananskivor, vanlijkesella och apelsinjuice :)
Nu börjar det ;)

Lördag


Lyckades få igång brandlarmet när jag lagade mat, jag är usel på matlagning. Blev ett halloween- bodypump pass idag, som var sååå jädra jobbigt, kan bero på att jag tog tyngre vikter än vanligt haha!
Lunch blev det iaf kyckling, ris, sötsursås, fetaost, champinjoner och groddar :)

Spykids och idol

Blev kettlebells och mina muskler är helt slut. Får se vad som ska tränas imorgon :)
Duschat och ätit lite wookade grönsaker, funderar på lite kesella och hallon som efterrätt.
Det har varit en skön och lugn dag idag :) Imorgon väntas nog lite utgång med anh så vi får dansa av oss lite ;)

Lite pyssel i lägenheten

Suttit och pysslat lite, både med födelsedagskort och bilder. Så kul och avslappnande!
Imorse tog jag en snabbis repa på stan för att komma ut lite. Samtalet i morse med Simon på 6 minuter betydde oerhört mycket och mitt humör är redan bättre :)
Funderar på att det blir ett kettlebellspass ikväll, kan ju inte sitta hemma själv hela fredagskvällen!

Godmorgon!

Vaknade av att pojkvännen ringde, hur underbart är inte det en fredagsmorgon? Särskilt när man inte pratat sen i måndags. Idag får vi se vad som händer, tänkte ta det ganska lungt. Blev väldigt trött efter dagen igår :) kanske jag orkar ta tag i plugget lite :)

Några timmar med Katta

Nu har Katta precis gått. Vi käkade lunch på pause och pratade ;) Det var så härligt att träffa Katta. Tyvärr kan jag inte träffa henne nästa helg för då är jag bortrest.
Mötet som jag hade tidigare imorse gick bra, fick några uppgifter jag ska göra till nästa gång. Mår redan en smula bättre. Sitter och väntar på att Simon ska logga in på fb, hans mobil gick tydligen sönder imorse, SÅ passande!
Piké och jeans, hög hästsvans och lite smink för att se lite piggare ut
Äter fruktsallad med melon, äpple och satsumas :)
Myser i min älsklingströja

6 dagar kvar- I miss you

Godmorgon!
Tog en väldigt låååång sovmorgon idag, sov dåligt inatt och efter tre pass igår var jag värd en sovis. Precis slängt i mig lite juice, havregrynsgröt och melon. Snabbstädat lite eftersom Katta kommer hit i eftermiddag :)
Nu måste jag börja sminka mig, ska nämligen på möte men är så himla nervös!!! Ska försöka gå dit.....bara för att pojkvännen min tvingar mig.
Sen blir det lunch och umgås med Katta :) som jag längtat. (hon började plugga i Halmstad nu i höstas, så vi ses typ ....aldrig)
Hörs!

tre träningspass

Kört tre pass idag, bodypump vid lunch sen 1h aerobic och 1h spinning. Helt dööööööd!
Vi har ätit lite kesella, melon och tonfisksallad. Är proppmätt men så nöjd.
Nu kommer jag gosa ner mig i sängen och snacka skit med Anh :)
Godnatt!

Shoppingen från igår

Ojoj, anh och jag som bara skulle ta en repa på stan innan vi stack hem och lagade mat. Haha råkade stöta på en stor rea på lindex. Vi var som fast.
Dessa kan bli jätte fina till min favvo klänning som jag både har i puderrosa och vit från MQ
Resten visar jag inte ;)
Nu ska jag skynda mig till bodypumpen som börjar klockan 12 :)

Darling, I love you

Jag har redan från första dagen förstått att det kommer vara du och jag i evigheter. Jag uppskattar hela dig så otroligt mycket. Bara jag ser dig får du mig att le på en gång, trots att jag är "bittersarah" ganska ofta just nu. Jag trivs så bra i ditt sällskap. Faktum är att det är då jag är lycklig. Att få ha dig i min närhet betyder så mycket. Utan dig blir det en stor tomhet.
Att resa iväg när jag är längst ner på botten var en ganska bra tidpunkt. Otrolig jobbigt, men du tvingar mig att känna på hur det är att vara ensam. Det tvingar mig att bli vän med mig själv. Det är bara jag som kan få mig själv stark igen. Det är nu jag har möjlighet att försöka ta mig upp från botten. Arbeta med mitt mentala och klara vara positiv även när jag är själv. Jag hoppas dessa dagar hjälper mig och att jag mår lite bättre när du kommer hem!
Jag saknar dig!

Spenderat tid med Anh

Runda på stan, som blev mer än vad den var tänkt. Mycket shopping blev det! Men det var vi värda. Fick med mig två tröjor, underkläder, pyjamas, smycken, kräm och toffsar!

Nu har vi käkat kycklingsallad och tittat på halv åtta hos mig, äntligen hemma och house samtidigt som vi pratar tjejskit! haha
Fick chatta med älsklingen i en halv timme, gissa om jag vart glad!! Dock hade de regn, inte lika härligt :(

Hörs imorgon!

You are my everything

Nu har jag tränat en halvtimmes core och en halvtimmes promenad på löpbandet. Ätit lite kyckling och wook. Nu ligger jag i sängen, tror att Simon snart är framme i Oman!

Tänker vila här resten av dagen om inte Anh har tid att hitta på något. hmm jag hatar att vara ensam!

8 dagar kvar...

Pojkvännen min flög till Oman inatt. Det enda jag drömde om hela natten var att jag var med. Det var fruktansvärt tufft igår att säga hejdå till den man älskar mest. Jag vill bara att dagarna ska flyga förbi, så att han kommer hem och hämtar upp mig mitt i natten. Det är det jag längtar efter. Allt är så ensamt nu. Som tur var fick jag några sms nyss då han mellanlandat i Cypern. Är så fruktansvärt avis! Vem skulle inte vilja ligga på stranden med turkost vatten och simmade delfiner framför sig?

Nu har jag iaf spenderat lite tid till en hemlig sak, som jag hoppas att pojkvännen kommer att gilla. Om en halvtimma är det dags att bege sig ner till gymmet, ska testa ett nytt pass. Hoppas att jag orkar.



Simon, jag vill ha dig hemma och ligga i din famn!

RSS 2.0