MIN NYA HEMSIDA PUBLICERAD!

Titta in på hemsidan:
http://www.leoclub.se

Oufit i torsdags

image description
image description
Skjorta "Sarah" från Abercrombie and fitch
Jeans från MQ
Klocka från GANT
Scarf från H&M
Glasögon från Gucci

Du är grymt bra!

Grattis till så jävla bra lopp på JSM syrran! Du är värd att lyckas! Grattis Grattis!
Jag själv har levt livet hela helgen...Ha Ha! I fredags firade vi Sofies 20 års dag med middag och utgång till nationernas hus. As roligt!
Bakis som jag var på lördagen spelade vi bowling på Hugo på kvällen. Jag, Simon och Nicke. Nicke vann självklart men jag kom tvåa! Efter det stannade vi på hugo och dansade i någon timme. Några cheeseburgare senare låg jag nyduschad i sängen! Åh sovmorgon! Hoppas på att se Hamilton på bio ikväll :)

Du är grymt bra!

Grattis till så jävla bra lopp på JSM syrran! Du är värd att lyckas! Grattis Grattis!
Jag själv har levt livet hela helgen...Ha Ha! I fredags firade vi Sofies 20 års dag med middag och utgång till nationernas hus. As roligt!
Bakis som jag var på lördagen spelade vi bowling på Hugo på kvällen. Jag, Simon och Nicke. Nicke vann självklart men jag kom tvåa! Efter det stannade vi på hugo och dansade i någon timme. Några cheeseburgare senare låg jag nyduschad i sängen! Åh sovmorgon! Hoppas på att se Hamilton på bio ikväll :)

Sorry för dålig uppdatering här

Har lagt bloggen åt sidan i några dagar nu. Har hittat en ny hobby som vill ta min tid haha. Jag sitter alltså och fixar med min nya hemsida. Leoclub.se. Inom snar framtid kommer det att hända grejer där!

New shoes!


EA 5 ÅR IDAG!

Lillpluttan blir bara större, smartare och duktigare. För att glömma hur sötare hon blir för varje gång vi ses. Kunde tyvärr inte fira henne idag, så får sjunga för henne på söndag! Hörde att hon ska fira med sina vänner i helgen, gud vad poffigt! Älskar dig EDITH NYMAN!

Ännu en tenta imorgon bitti

Tenta imorgon vilket betyder buss till linköping vid sju, tidig morgon. Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat. Hoppas det går vägen imorgon :)
Älsklings klockan, Gant

Fan vad träningen igår gav mig energi!

Igår blev det som sagt träning. Jag sprang 5 km på 30 min, gjorde 200 situps på boll, 4* 20 plankan, 6 * 10 hantlar och tillsist varva ner på löpbandet. När jag gick på toa kunde jag inte känna mina armar. Hela kroppen förutom armarna hade fått anstränga sig. Då förstod jag att hela min kropp måste ha känt sig som en degklump när jag inte har tränat. Så jag fick köra massa arm övningar för att få tillbaka känslan. Helt sjukt!


Efter tenta mer plugg!

Hade min första tenta på året idag, hoppas det blev godkänt! Nu sitter jag själv och pluggar i kåken. Sedan ikväll blir det träning! Även det den första på året ;)


Lördagsplugg och pizza

Startade dagen med en riktigt god frukost hemma hos mig. Ägg, juice, nyttigt bröd och en sådan där taco grejja som Ida och jag alltid hade på de rostade mackorna när vi var små. Haha! Sedan dess har jag pluggat som attan. Nu blir det snart mys, COD tunering och pizza till middag!
Bild på Ida och mig, i likadana tröjor och väskor

Freeeeeedag!

Precis kommit hem till lägenheten och ska sätta igång med plugget på än gång! Senare i eftermiddag ska vi på basketmatch, första gången för mig :) Sedan blir det lite drinkar på pappa grappa. Hör av mig senare när jag hunnit plugga lite! :)

Victoria secret

Åh vad jag vill beställa dessa!!!

Plugg, plugg och mer plugg

Jag har sovit skit de senaste två nätterna, kan det bero på att jag sovit själv? Är så van vid att ha simon brevid och nu har jag sovit själv i tre nätter. Jag försöker plugga till mina tentor, men koncentrationen finns inte. någonstans idag.
Jag vill bara att klockan ska slå 12.50 så att jag kan ta bussen till campus, möta upp simon som skrivit tenta för lunch och sedan hålla tummarna på att han kan hjälpa mig att få tillbaka min koncentration. Det är inte lätt alltid!
Hoppas på lite träning idag med.
image description

Investeringen igår

Just det. Arbetade ju från 7.00 - 21.30 igår med investering. Sjukt vad tiden gick fort. Märkte knappt att vi hade haft öppet i nio timmar. Allt gjordes även för hand. Men som tur fick jag skjuts hem av pojken min.

Pw 5,5 km med simon

Tog en lång promenad nu efter hemtentamen var skriven. Nu blir det mys och COD match, ska köpa på mig ben & Jerry glass :)


Dricker grönt te och skriver hemtentamen


Egen kväll

Började kvällen med att laga lite god mat till mig själv enligt ett lchf recept. Kycklingfilé stekt med champinjoner i vitlök blandat med cremé freich med smak örter. Till det åt jag broccoli. Var faktiskt riktigt gott och dessutom fick jag en rejäl matlåda till morgondagen.

Tog en lång varm och härlig dusch. Rakade benen, inpackning och skrubbade kroppen. Inte alls för ofta man gör sådant. Dessutom målat naglarna i glittrande blått och noppat ögonbrynen. Nu tänkte jag smörja in mig i min härliga nya body buttter med doft av satsumas.
En riktigt ensam tjejkväll! Vilket verkligen kan behövas för imorgon väntas minst 12 timmars jobb (läs: inventering). Får nog gå hem tidigast då jag skriver hemtenta på onsdag. Tur det, annars är det minst 7.00- 21.00 som gäller kan jag tänka mig. VI har ju fruktansvärt mycket kläder att inventera!
Nog om det. Nu film och mys i soffan!!
Fixat lite :)

Lagar efter lchf recept


Möblera om rummet

Älskar förändringar, särskilt där man bor! Har dock problem, vet ej hur jag ska göra! Kan bero på att det är litet och trångt i min lägenhet, ska försöka fixa lite iaf!

Letar efter hästtjejer som söker medryttare

Jag saknar ridningen otroligt mycket. Även om jag bara hann rida ett år efter jag slutat tävlingsimma. Letar efter någon i Norrköping som söker medryttare. Vore så kul att få börja spendera massor av timmar i stallet!
Vo

Ritar tankekartor för fulla muggar


Söndagsplugg

Åh! Ledig idag och ledigheten ska ju naturligtvis spenderas med flera timmars tentaplugg. Tog lite sovmorgon, åt lite frukost, spelade lite COD och kort, därmed redo för en dag med underbart plugg. Hoppas bara att inte min jobbiga huvudvärk kommer tillbaka.....Nej! nu ska jag sätta fart. Förresten så tävlar brudarna nu, lycka till Jossan och Ida!
Bild på när favvotjejerna töntar sig, ida och jossan
Bild på mig när jag tävlar

leva livet

Kollat new moon och nu en film med grabbarna istället. Just nu är jag faktiskt trött, härligt trött efter jobb och det är en härlig känsla. Att vara trött för att man har gjort något. Min förkylning vill aldrig släppa taget om mig, usch. Jag som vill träna, särkilt nu i mina nya träningskläder. Men imorgon väntas mer jobb och plugg, mycket att göra nu innan inventeringen. Ett tips från sarah: gör saker ni tycker är kul och gör saker därefter annars tappas motivationen lätt.

Popcorn, onepiece och surfplatta

Efter en hård jobbdag, mys!!!!


Plugg!


Ute i skärgården och studerar

Passar på att tvätta ute på Simons land. Så skönt att slippa tvättstugan hemma haha!


Var är jag påväg?

Har ni någon gång känt att ni är lite vilse? Att ni har ett stort mål men inte riktigt är på den vägen än. Jag har så fruktansvärt många drömmar jag vill uppnå, men hur? När sätter allt fart?
Jag vill plugga klart, få jobb på en reklambyrå eller en tidning. Få ett eget stiligt kontor och göra karriär. Kunna gå runt i kavaj och ha håret i en slarvigt uppsatt knut. Gå och fixa naglarna fina varje månad. Jag vill bo i en fin lägenhet med min drömkille, simon. Jag vill gifta mig, bära världens finaste vita bröllopsklänning och ha tärnor i turkosa klänningar. Jag vill ha det bra, vara glad när jag vaknar. Få två barn.
Sedan när går i pension vill jag bo på en ö, med egen strand med min älskling. Surfa och fiska till kvällens middag.
Vad har ni för drömmar? Jag har bestämt att jag ska börja följa min dröm, nu.

bilder från nyår


År 2011

bestod av en hel del fest, här med Clara och Hanna
I mars tog jag ut min tandställning, yes!
Fyllde 20 år!
I maj blev jag tillsammans med världens goaste kille!
I Juni åkte jag upp till huvudstaden för partaj med dessa tjejer!
Sommarkvällar ute!
I september flyttade jag in i min lilla etta!
Jag och anh skojade som vanligt!
Höstdagar med plugg med älsklingen i skärgården!
Slutade med ett galet nyårsafton!

Jag pigg, han trött

Är det inte det värsta som finns när den ena vill sova vidare?! Jag är as pigg. Spenderade ju hela dagen igår illamående i sängen. Simon sover, sover och sover. Vad fan! Vi borde upp och plugga nu! Imorgon väntas ännu en jobbdag :) nej man kanske ska sätta sig på Simon och kittla honom?


Det fulla värdparet

Nyårsafton! Vilken kväll det blev! Simon och jag bjöd på tre rätters, avokado/ toastskagen, potatisgratäng och oxfilé samt min hallonsmulpaj med vaniljsås! Gjorde finaste dukningen! Lyckat! Idag mår jag sagt som förtjänat. Legat i sängen hela dagen och har endast rört mig till toan..... Och nu för en stund sedan pizzerian med grabbarna och nu sängen igen :)


RSS 2.0