Ett tomt hål

Ja det känns faktiskt som ett tomt hålrum i hjärtat. Att du och jag inte är varandra lika nära. Du har många gånger gjort mitt liv värt att leva. Du har varit meningen med livet. Du har fått mig att vara glad många gånger när jag varit ledsen. Du har funnits där i nöd och i lust. Vi har klarat oss för att vi hade varandra.
I alla minnen jag har finns du med ditt glada leende med. Du fick mig att må bra när det var tungt. Och det stora beslutet jag tog för några år sedan, var mycket för din skull. Jag ville att du skulle ha det bra, lyckas med det du är bäst på för du var inte värd det andra. Jag hade aldrig gjort det enbart för min egen skull. Jag vet att både du och jag växer med våra upplevelser. Vi växer och utvecklas åt olika håll men jag vet inte hur jag kan få dig tillbaka. Hur det jag gjorde kan bli förlåtet eller förflutet. Jag kan inte gå vidare om vi är ovänner, tiden som gått är för lång nog för mig. Jag saknar dig.

FREDAG

Åh äntligen fredag. Har precis pluggat, sprungit 5 km och nu sitter jag färdigduschad i soffan. Sedan ikväll får vi se vad som händer, kanske ut till skärdgården:)
I förrgår besökte jag en studievägledare och det nya tänkbara programmet känns bra. Åh vad jag vill ha sommar!
Just nu känns mitt liv väldigt långtråkigt. Samma sak dag ut och dag in- dock är det så för alla som pluggar på universitet antar jag. Skoltröttheten finns det inte heller för lite av just nu. Jag vill helst bada i turkost hav med strålande sol.

Sommar och sol



Hemma en vända

Är just nu hemma och tvättar samt städar. Men vilket väder det är ute! Vill bara ut i solen!!!!!! Vill ha värme och vår!
Ikväll ska jag till gymmet igen. Igår sprang jag faktiskt på 27.02 med en jävlans träningsvärk! Alltså 5 sek pers :) Skit nöjd. Dock hade jag en som sprang på 16 km/h och som knäckte mig direkt när jag bara sprang på 11.3. Nu skan jag fortsätta i lägenheten!

Snart klar med..

Vaknade tidigt imorse och började plugga efter ett nytt How I met your mother avsnitt. Nu sitter jag på Campus och har fått en hel del gjort, portfolion är i stort sett klar. Den måste bara läsas igenom till på fredag. Nu sitter jag med nästa uppgift..tar aldrig slut. Efter att tryckt i mig i en sallad är jag redo för att plugga vidare! Senare ikväll- GYM!

Helt sinnes!

Ojojoj.....Sprang 5 km igår igen och fick en tid på 27.07 :) Super glad, 2 minuters sänkning på två dagar HAHA
jag gick upp tidigt imorse, bussen gick 7.00 :( Nu sitter jag och pluggar och laddar inför två redovisningar i eftermiddag. Just nu är det mycket portfolioskrivning och opponering men hoppas på liten färd ut till skärgården i helgen. Egentligen skulle vi ju varit i Åre nu, men hade för mkt i skolan så en liten utflykt vore roligt att hinna med. Får se om jag hinner löpa ikväll, är ju hemma 18.00 med bussen.....

att vara sämst

Jag måste få skriva av mig lite känner jag. För ju mer jag grubblar desto argare blir jag bara. Varför ska jag vara den som är sämst? Varför anses jag inte vara lika duktig? Varför har jag väldigt sällan turen på min sida?
Och varför förväntar sig ingen annan något mer av mig? Jag blir så arg för att jag jämt ska jämföras med dig. Ingenting kan enbart handla om mig när det är jag som behöver hjälp, kan ju dock bero på att jag inte är värd någon hjälp. SÅ ska kanske hålla käften och stänga inne mina känslor ett tag till. Du vet att du är bättre än mig. Jag vill vara och anses vara lika bra som du, det har jag alltid velat. Men tyvärr det går nog aldrig i uppfyllelse. Jag kan inte göra något åt andras tankar och känslor, så jag ska börja ändra mina egna. Jag kan bli bra. Jag tror på mig själv.

Vad skulle jag göra utan dig?

Gud vilken tur att jag har dig. Du har så bra svar på allting Pappa. Älskar att ringa dig och få lite vägledning. Du är bäst! Nu känner jag mig mycket säkrare, och du ser allt ur flera perspektiv. Det är tur vi har dig!



Världens finaste familj. Dock saknas både Morgan och Bonjii.

Irriterad som fan!!!!

Åh vad arg jag blir! eller mest besviken kanske. Hatar när man faller på mållinjen. Finns det typ något värre?
Aja, jag kanske satsade alldeles för högt....Om man bara skulle ge mig en chans så jag fick visa vad jag går för. För jag tror på mig själv och jag vet att jag inte skulle gjort det jobbet sämre än någon annan....Så ja, nu blir det inga turkosa skor jag drömt om.

Plugg!

Har inte så mycket att skriva egentligen. Mitt liv består ju mest av plugg. Idag är målet iaf att plugga så mycket så jag kan springa mina 5 km ikväll och sedan hitta på något kul med Simon. Idag är jag iaf ganska pepp!
Gud vad man önskar att man hade sportlov och kunde åka till Åre........

Inspiration- blue

Åh ingen har väl undgått att jag älskar blått och att nästan alla mina kläder är blåa. Jag dog när jag såg dessa, jag måste bara ha dem!!!


jeffrey campbell, turquoise lita

Nytt inköp

H&M, 250 kr

Mitt nya mål

Har som mål att springa 5 km varje dag! Då jag är tävlingsinriktad ska jag försöka komma ner på så bra tider som möjligt. Redan efter de två första gångerna har tiden sänkts något enormt. Dock kommer ju nästa förbättringar inte bli lika stora, men så är det ju! Nu är målet att komma under 28 min.
lör 18/2 tid: 29.57
Sön 19/2 tid: 28.00

Varför vill en del bara ont?

Gick upp sju imorse och började plugga. Flyter på ganska bra med portfolioarbetet men det tar tid samtidigt som man är osäker på om man skriver på rätt sätt. Fick nyss ett samtal så ska ner till stan för ett möte strax. Efter det tar jag tåget till Sofie där jag ska spendera kvällen med film och pizza. Funderar om jag ska ta denna skjortan på mig till mötet..hm... ja det får nog bli den.
Abercrombie and fitch, sarah. Köpt i London.


Frisörbesök- slingor


Today

Väntas plugg och en tredje arbetsintervju för denna veckan :)

Happy valentine

Igår vaknade jag upp bredvid Simon, han fick ett liten välbehövlig paket från mig. Sedan bar det av till skolan. När jag kom hem bjöd Simon mig på mat på Durken. Vitlöksbröd och sedan favvo durkburgaren och lite vin. Jag fick tio stora fina röda rosor i en bukett, typ första gången jag fått en bukett. HAHA
Därefter såg vi En gång i Phuket på bio. Fan vilken bra film!
Hoppas ni med hade en underbar dag med era närmaste!

Toppen måndag

Varit på ett besök hos frissan och slingat håret lite fräschare. Så skönt! Nu har jag precis ätit lite lunch och lagat lite lunchlådor. Nu väntas plugg, arbetsintervju, gym och mer plugg. Hoppas ändå hinna lite mypys ikväll :)

Söndag

Var på Ikea igår och fixade till lite. Nu har jag en någorlunda tv bänk iaf ;)


Simtävling

Mysig söndag, frukost i sängen hos kärleken. Sedan bar det av till simhallen för att titta på syster Ebba när hon tävla! Blir sjukt stolt alltså! Hon persa och kom 1:a, 2:a och 1:a igen. :)
Till och med Simon blev nervös när ebba skulle simma! Sedan följde Ebba med hem till mig och umgicks lite. Så härlig och go hon är!
Nu blir jag snart uppplockad, Kjelle kväll. Kontoret klockan 20.00 står på schemat!
Du är dunder bra ebbis!

You love the sun


Syrrorna

FÖRE:
EFTER:
EFTER:
FÖRE:
EFTER:

More photoshop


Lips


Sofies 20 årsfest!



Body pump

Jag och älsklingen körde body pump igår :) Så jävla roligt och märka resultat! De vikter jag brukar ta var alldeles för lätta :)

Torsdag


Training

Jag blir lite irriterad över det. Gymmade igår och det gick bra, problemet är att jag bara kör samma övningar och det för att jag ser mest resultat. Armövningar, musklerna kommer tillbaka. Idag hoppas jag på att hitta något pass, problemet är att jag inte blir tillräckligt trött då. Har precis rensat lite i min garderob, sjukt vad man har saker man inte använder :( men som är så svåra att plocka bort. NU ska jag fortsätta med tvätten....


photoshop


Ebbis 14 igår!

Sofie och jag åt as god frukost igår morse! Sedan åkte jag hem för att fira syster Ebba! Åh vad stor hon har blivit, hänger liksom inte riktigt med. Edith lekte frisör med mitt hår nästan hela dagen. Lite lockar, några rosa slingor och lite klämmor fick mig att bli superfin i håret! HAHA
Stannade hemma hos familjen hela dagen, gick promenad med pappi och Bonjiimannen. Åh vad jag njöt hela dagen bland alla mina syskon! Efter räkmackor till middag tittade vi lite tv och skrattade åt lite youtubeklipp innan pappi skjutsade hem mig.
Åh vilken underbar dag!

Min onsdag

Haft litteraturseminarie i korridoren, jobbat över hela lunchen och sedan haft en föreläsning. Värmde mig med oboy och fralla framför tvn en timme innan jag skulle gymma. Sjukt är detta alltså men jag har gymmat 4 ggr i veckan nu och musklerna bara ploppar fram! Helt sinnes! Mina armmuskler är redan tillbaka!
Ikväll har jag lagat kycklingwook och väntar nu på att popcornen ska poppas! Imorgon är det dags för att ha ute aktivitet. Bra att det ska bli storm och ännu bättre att läraren gick igenom hur och med vad man ska klä sig i minsta detalj. Tur att jag har bra kläder, dock inte lika bra som läraren visade. Synd bara att jag inte äger en termos, ingen varm oboy :(

RSS 2.0