Ajaj

Jag hade tydligen ramlat på festen i lördags, ganska farligt. Inte så konstigt att jag har ont i hela kroppen. Jag har en blå fot, en öm kind, ett finger jag inte kan böja, ont i magen, höften armen och handleden. Hur sjukt är inte det? Och jag dansar självklart vidare HAHA.
Väntar bara på att få se alla bilder, jag dööööööör!!!!

Isabellas hemligheter

Jag kan verkligen rekommendera Isabella Löwengrips nya bok. Den är så bra! Läste ut den på ett fåtal timmar och den måste nog läsas om. Den här kvinnan är en stor förebild!
Nu måste jag skynda mig, är hemma en snabbis för att byta om sedan bege mig till min första elev jag ska hjälpa med matematik och självförtroende. Wish me luck.

Ny vecka

Efter en härlig helg och 50 års firande är jag super trött. Festen blev så lyckad, dock tyckte jag igår att öppen bar var mindre bra haha. 5 kampen som jag höll i blev mycket lyckad enligt många, kul! Bilder kommer :) Fick massor av komplimanger över hur bra jag är på att leda folk. Gud vad glad jag blir av att få höra det! Redo att bli chef, skämt och sido :)
Våren är på väg nu och jag är sååååå glad över det.
Efter praktik, bodypump, delklaration, fakturor och matlagning ska jag slänga mig i soffan nu!

Armbandet jag hade i lördags!

Oväder

Så tråkigt med dåligt väder! Jag vill ha sol och 12 grader, minst! Mår lite bättre idag, är fortfarande inte frisk från min influensa. Det lär ju inte heller bli bättre nästa vecka när jag har praktik hos snoriga barn. HAHA.
Förmiddagen har gått till att plugga och snart ska jag bege mig ner till stan för att hjälpa Simon att köpa ett nytt bälte. Så skönt att min outfit är klar till imorgon.
Denna klänning från mq ska jag ha på mig imorgon.

Simhallen

Hade redovisning idag med gruppen. Livräddning, vattenvana och simning. Sjukt kul hade vi och många roliga skratt. Försökte lära alla simma frisim, dyka och fjärilsim. Alla var sååå duktiga!
Tyvärr dök ju bara tio stycken upp av 30 så det var faktiskt tråkigt. Dålig respekt! Ska vi inte heller komma när alla andra ska redovisa och skylla på att vi är sjuka etc. Jag själv har influensa. Om jag kan simma lite så kan många andra det som är lite förkylda...
Tyvärr har jag hört att det beror på att många inte vill visa sig i bikini??! Men hur ska vi då kunna vara en förebild för våra elever? Hur ska vi kunna bestämma över dem att de ska duscha efter idrotten om vi inte själva vågar det?? Det är ju sådant vi dislkuterar under våra lektioner. Jag hajar inte!!! ett till tecken på att jag kanske inte passar som lärare????
Senare ikväll har jag varit på personalmöte samt lite utbildning. Så himla roligt vi hade och  vilken gemenskap! Alla är så himla goa! Tack för en väl lyckad kväll!
Inlägget  blev lite negativt, men va fan? Ska samhället tolerera detta?

Med dig vill jag leva



Glass i stora lass

Herrejösses! Somnade väldigt sent igår kväll och idag har vi firat Simons pappas 50 års dag. Jag har besökt gymmet, igen. Fast att jag inte är frisk än, jävla influensa!!!!! Tog det ganska lungt med konditionen och körde lite mer styrka istället. Passade även på att lägga mig 15 minuter i ett varmt solarie. Nu är min kropp utmattad och ligger helt utslagen hemma i min soffa och spelar sims 3. Sjukt töntigt och sjukt roligt! Sista lediga dagen nu på länge så försöker att njuta till max!

Första glassen på halvars i år. Det sög ju att de inte tar kort! Är det 2012 eller? Som tur kunde jag skrapa ihop lite mynt. Jag älskar ju verkligen glass. Dessa kulor brukar vara min och idas standard sen vi var pytte små. Päron och choklad. En tanke slog mig. Jag och min syster borde ju verkligen öppna en egen glassrestuarang, för finns det någon som bör driva en sådan så är det vi. Tänk vad roliga smaker vi skulle kunna hitta på! Jag kan slå vad om att vår pappi skulle testa varenda smak om och om igen.





Gym!

Steg upp tidigt (för att vara lördag) och cyklade till gymmet. Jag bara älskar att göra av med min energi. Har varit jätte sjuk hela veckan och legat nerbäddad i sängen, som sagt det blir alltid så när man väl är ledig. Men idag kände jag mig lite bättre!! Helt överlycklig över att få träna. Körde i genom hela kroppen + 5 km crosstrainer samt 1 mil cykel. Sjukt skönt och sjukt trött!
Nu har jag slängt i mig en liten sallad och sitter på campus bibliotek och läser en hel bok. Är faktiskt klar nu och ska cykla hem och duscha. Jag och Simon såg nya american pie på bio igår kväll, sjukt rolig och värd att se!

Matlådor

När jag ändå är ute på landet och har ett stort kök passa jag på att laga matlådor för en hel skolklass. Nej, skämt och sido! Men det blev en hel del så nu klarar jag mig ett tag!!!


Ont igen

Var på akuten för någon vecka sedan då jag hade en fruktansvärd huggande smärta precis under högra revbenen. De trodde först det var gallan eller något liknande. Men som tur var det "bara" stress och nått mer... Men nu när jag är lite ledig och är sjuk har jag fått tillbaka det :( förstår inte alls varför?


Torsdag

Jag och Simon åkte ut till landet ännu en gång. Så himla skönt med påsklov. Fatta att vi har påsklov?! Dock spenderas det med massor med plugg :( Hoppas på mys och bastu senare ikväll. Låter inte det helt underbart! En sak till, vädret har vänt lite, 12 grader visade termometern i bilen! WOohooo

Present

Simons mor kom hem med ett superfint armband från pilgrim. Inte sett det märket på ganska länge nu i butikerna men deras smycken är ju väldigt fina. Detta armband kommer jag att bära på 50 års festen nästa vecka tillsammans med svarta höga skor, kort svart klänning med snörning i rygg, rosa sjal och lockigt hår. Jag längtar.

Apartment

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2967566/images/2012/pic_197450372.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2967566/images/2012/pic_197450372.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2967566/images/2012/pic_197855575.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2967566/images/2012/pic_197855583.jpg" class="image">


Godmorgon

Vart har våren tagit vägen? Så mörkt och dyster ute... Gick upp tidigt för att köra Simon till tentan. Jag mår tyvärr mycket sämre än igår, jag som hade tänkt att spendera några timmar på gymmet. All påskmat och resande har fått magen ur konkurs HAHA. Lovade Simon att inte städa och istället ligga nerbäddad i sängen. Var såklart busig ändå och städade allt, utom dammsugningen. Funderar på att äta lite glass nu, så skönt för halsen! Jag har inte varit sjuk på ett par månader nu så jag får tillåta mig själv att ta det lungt för då blir man ju faktiskt frisk snabbare :) eller hur?

Påskhelg

Helgen har bjudit på massor roliga saker. Jag och älsklingen började med att leta påskägg, åka ut till landet, fixa påskmat och mysa. Simon lagade en otroligt god middag med (något kött, vet inte skillnaden haha) klyftpotatis och bea. Perfekt.
Söndagen bestod av soffhäng medans älskligen pluggade galet. Tyvärr dök bakterie "ont i halsen" upp. Vi åkte hem och åt påskmat hos Simons farfar och sambo. Sedan tog monopol spel med Mårten, Nicke, Jonas, Maria, Erik och Simon upp hela kvällen. En sak är värd att nämnas, Simon förlorade och Nicke totalvann.
Promenad i vår solen med min kärlek.

Målade naglar


Ny träningsjacka


På väg hem

Sitter på tåget nu!!! Först skulle jag åka buss en bit och frågade på sj vart den gick ifrån, t centralen är ju inte litet... Hon svarade: rulltrappan upp och sen ut till höger. Jag ställde mig där, det kom fler människor och frågade mig var den gick ifrån. Så tillsist var vi ett gäng :) problemet var att vi stod fel och tillsist gick en av oss bort till vänster över alla filer osv. Och där skulle vi ha stått. Som tur väns bussen och vi kom i tid till tåget! Nu vill jag bara duscha och somna i älsklingens famn i varm säng!!!!


På hotellet

Ligger i sängen på hotellet i Stockholm. Utan tv och utan sällskap. Som tur tog jag med min laptop! Har legat här ett bra tag och trixat lite med en ny header ;). Köpte med mig senaste numret av ego boozt med. Imorgon jobbar jag i Nacka och kommer hem runt midnatt imorgon. Tur att man har en underbar kille som kommer och hämtar en. Dagen har gått fort och jag har bara lyckats vimsa bort mig bland tunnelbanorna lite ;)


Jobb i Stockholm

Har varit en sväng på stan, var klar med dagens planer så belönade mig lite :) Blev en ny turkos tränings tröja, ett vitt linne, armhållare för iphone och nagellack. Dock sitter armhållaren skit konstigt eller så är jag bara inte van....Får se om den används ikväll.
Denna veckan blir det två dagars jobb i Stockholm. Kommer bli sjukt roligt att åka själv!!!

Sjukt stolt!

2 timmar och 15 minuters träning avklarat. 1 h bodypump och 1 h zumba/afro och 1 km promenad på löpbandet.
Älskar att blanda styrka och kondition. Jag har börjat förstå hur jävla bra man hade det i simbassängen. Ingen svett man märker av fast att man svettas nästan dubbelt så mycket i vattnet.

Högskoleprovet!

Sjukt nöjd tjej! Har förbättrats massor :) känns faktiskt skönt...
Nya högskoleprovet var annorlunda. Mycket tråkigare då alla pass var likadana, pendlade enbart mellan matte och sv/eng. Men som tur var gick det bra! Dock var det surt att första passet var ett test, den som gick så bra! Har precis pratat med en student från den utbildning jag vill gå så nu känner jag mig väldigt säker på mitt val till hösten!
Nu fortsätter plugget och sedan har jag bokat in mig bodypump och ett zumba pass :)

Rösta på mitt rum!

Klicka på länken för att komma till mitt bidrag: http://www.jotex.se/?startpage=5045&id=34495

RSS 2.0