Snart söndagsöppet

Helgen har bestått av plugg!!!!! USch! hunnit med lite mys med pojkvännen. Han åker nämligen på solsemester till Oman. Gissa om jag är avis?! Skulle så gärna följt med. Det tråkiga är att vi knappt kommer ses under de närmsta två veckorna. Jag har ju inte varit ifrån honom mer än 36 timmar under de senaste månaderna. Kommer bli SÅ tufft! håller tummarna på att jag överlever!

Godnatt!


Tvättstugan

Springer upp och ner i trapphuset, för att tvätta. Städar och diskar och är snart klar :)
Sen tar jag ledig dag och pluggar massor i helgen!
Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa nya veckorevyn innan jag drar hemifrån :)

hemtentamen

Sov kvar hemma hos Simon igår iaf :)

Det var ju roligt att läraren ändrade datum på essän nu i eftermiddag, skrev som fan helt i onödan när jag istället kunde tagit det lungt på landet, åååh! För en stund sedan skrev jag klart tentan på 5 sidor så den är inskickad och klar. Har pysslat lite i lägenheten och nu har jag precis målat naglarna, rosa fick det bli :)

Längtar till pojkvännen kommer hit, ska bara duscha innan och gå ur min one piece, dock lär den väl åka på efter duschen igen ;)



Hörde att det är nallensdag idag, så krama om era nallar ordentligt! det ska jag göra!

Promenad

Nu har jag flyttat mitt arsle hem till simons rum istället. Var tråkigt att lämna landet :(
Skriver för fullt på min essä och är just nu i slutkampen med diskussionen, usch! Vi tog iaf en lång promenad runt knieppen och himmelstalund. Nu väntar jag på att få spela lite COD innan pojkvännen skjutsar hem mig till lägenheten. Imorgon väntas nämligen hemtenta 8-17, måste försöka förlänga köksbordet så att jag får plats med alla böcker! Tur att man har mat klart då :) Efter det får jag spendera natten med essän så att jag kan skicka in den innan klockan slår 24.00

Btw jag har bokat biljetter till emma nu, tjejhelg. Längtar redan :)

Ha det bra allihopa!




image description


Skriver på uppsats

Vaknade efter nio imorse, åt en god köttbulle macka och nu sitter jag framför laptopen och skriver för fullt. Solen skiner ute och nu går det faktiskt bra att plugga.

Landetmys


Mys i skärgården

Ligger i Simons famn i soffan i min one piece. Tentan gick som den gick :) älsklingen lagade fläskfilé, potatisgratäng och vitlöksbröd till middag medans jag titta på top model. Nu är magen proppmätt så nu är det mysdags till max! Ska titta nya Two and a half men :)


Tisdag den 25 okt: tentadag

Nervositeten börjar spöka nere i min mage nu. Tar bussen vid tolv till linköping, äter lite och sen är det tentadags kl 14- 17. 5 jävla timmar! 
Önskar att det kommer bra begrepp idag så att man har en chans att klara den. Efter tentan kommer älsklingen och hämtar upp mig för att åka ut till skärgården. Ta det lugnt i några timmar. Dock har jag lite plugg att göra men det blir mysigt iaf!
:)

dagen innan tenta

Har precis tittat på den som dräper ner bäddad i sängen med min nya one piece på. Bra avsnitt idag. Jag har varit lite i skolan idag, gått en repa på stan och pluggat. Plugg, plugg, plugg.
Imorgon eftermiddag är det tenta dags, lite nervös men inte alls som vanligt. Kan inte förstå varför men jag ska försöka sova bra inatt och klara den förbannande tentan imorgon!!!
Godnatt :)

Godmorgon

Grått är det ute och jag känner ingen motivation. Beställt en bukett till en när och kär som snart fyller år. Borde kanske ta tag i plugget nu med tanke på att jag börjar skolan vid ett idag...Men tentan är i morgon eftermiddag, vem fan väljer den tiden? då man är som tröttast. Efter det ska jag mysa och ta igen mig inför kommande hemtentor, tror det behövs!
Men över till något annat, är sjukt stolt över att jag hade 40 läsare här på bloggen i torsdags! Nöjd tjej hej!
Nu ska jag försöka att repetera lite inför imorgon! hatar begreppstentor!

Söndagsöppet

Vaknade vid tio imorse, åt en underbar frukost och cyklade till jobbet :) Nu är jag hemma och ska byta om till myskläder inför söndagsöppet. Alltså väntar en hawaii med vitsås på mig, lite pepsi och annat gott!



Vill ha semester, ligga på stranden med en paraplydrink i höger handen!

dålig uppdatering...

Fredagkvällen började med lite COD och sedan en god middag på Durken med Simon, Mårten, Nicke, Maria och Erik. Natten till lördagen sov jag ingenting pga stress och annat. Igår mådde jag skit dåligt, tittade på när grabbarna spelade lite badminton, sov :), tittade film och bara myste!
Belönade mig själv med ben & jerry glass, ny favvo: Half baked!






One piece

Så nu har jag äntligen beställt en one piece! Blev min favvo färg mörk blå, neutralt. Jag älskar att mysa, det är det bästa jag vet! Kan man kalla det hobby? Hoppas bara att storleken blir lagom, tog en S

Bloggdesign

Fixat lite med bloggen, inte riktigt nöjd än menmen. Idag har Simon varit hos mig och förhört mig på alla begrepp till tentan, kan nästan alla! ;) Självklart är han världens gulligaste och lagar en super lunch!  Blev även en runda på stan, dock var det bara Simon som shoppade.
Försökte baka en kladdkaka som skulle bli kladdig. Misslyckades idag igen, man kan säga att det liknade rinnande chokladsås :)
Nu är jag själv och ska försöka koppla av lite inför morgondagen, bussen går klockan 7!
Kram och Godnatt

Tips: Blogglista.se

Har lagt till min nya blogg på : Blogglista.se Bra tips för er som vill öka era besökare! Bloggportalen är ganska ny och har stor potential att växa sig större!

20 oktober

Godmorgon!

Vaknade kvart över sju för att ringa och önska lycka till, till pojkvännen som skriver sin sista tenta idag (under den här tenta p) Sen kommer han förbi och hjälper mig med mitt plugg! Jag hade tänkt att bjuda på tacoooos!


Ska plocka fram böckerna nu och städa lite, hörs!
 

Vilsen i en stor skog

Att ens situation kan ändras på ett litet kick det visste jag. Men att allt kunde bli så här hade jag inte anat. Att jag kan känna mig så övergiven ibland. Att inte få vara med. Jag saknar det så mycket!
Vet inte hur jag ska agera för att jag har faktiskt inte riktigt kommit in i den här rollen riktigt än. Vet inte hur jag ska anpassa mig, känner mig osäker och samtidigt lite rädd. Jag antar att jag borde känna mig vuxen nu, men jag kan faktiskt inte känna den känslan. Jag behöver vägledning....

Oerhört trött...

Tog en lååång sovmorgon hemma hos pojkvännen imorse. Vi vaknade inatt av att jag puttar ner våra muggar som står på sängbordet med min arm. Kraschen när de landade på govlet väckte både mig och Simon snabbt. Vatten och en söndrig mugg på golvet, mitt i natten. TUMMEN UPP!

Idag har jag också spenderat min dag med plugg. Stressad är ordet. Simon har försökt hjälpa mig idag med att förhöra mig vilket gav lite mer motivation och självförtroende. Vi avslutade med en timmes spinning.
Träningen gick inte bra, musiken sög och jag kunde inte släppa blicken från instruktörens svett som rann ner på golvet under cykeln och bildade en stor pöl. usch!

Nu har jag lyckats bränna mina popcorn, duschat och slappar lite i min mjuka soffa. Saknar redan pojkvännen!
ha ha :)

Mys

Ligger i soffan med täcket och myser. Tv kväll, Gustavsson 3 tr, time out och sedan en film som jag hört ska vara bra på 4:an. Åh så härligt! Bra uppladdning!




Hatar söndagar

Söndagar är den värsta dagen i veckan och det har jag alltid tyckt. Brukar jämt känna mig stressad och ha ångest. Men det senaste veckorna har vi haft myskväll och käkat pizza varje söndag, så att man har något att längta till. Men inte ikväll, pojkvännen skriver sin första tenta imorgon. Kom hem från pojkvännen för en stund sedan. Har pluggat hela helgen, nu orkar jag inte mer. Alla begrepp gör mig yr. Ska försöka mysa för mig själv och ladda inför en vecka full med PLUGG!






Lördag

åtta timmarsplugg bredvid pojkvännen, så har dagen sett ut idag. Blev en runda till matbutik för att köpa en godispåse, fast att jag har godisförbjud. Både jag och simon kände att vi var värda det! Nu har vi ätit färskpasta och druckit lite vin. Snart kommer simons kompisar och spela xbox!!!!! Fin lördagskväll!!

Inna



Peppmusiken just nu :)

Mina älsklings perfymer



Giorgio Armani - Aqua di Gioia



Roxy



Ralph Lauren - cool



Victoria secret - body mist

krossad

Nu har du lyckats igen, fast att jag lovade mig själv att jag inte skulle må dåligt på grund av dig. Men det blev för mycket med allt, min bägare har runnit över. Försöker få upp självförtroendet. Men jag är så arg, stressad och vilket leder till att jag bara blir irriterad på mig själv. Irriterad för att min mående går ut över den jag älskar, vilket det har gjort för mycket på sistone. Jag vill vara stark som jag brukar!

Är det så illa?



En torsdag 21 minuter i fem dricker jag cider till plugget. Man kan ju undra om jag är normal? Är det så illa? Men jag är så trött på plugget, stressen tar över helt :(
Läser ju en heltidskurs samtidigt som mitt program, båda ska ju tentas av samtidigt. Så jag kryper in i min lägenhet och pluggar, och här blir jag nog fast i ett par antal dygn :(

Höstkläder



Mysig höstskjorta, MQ



Brunt skinn bälte, Stockh lm



Favvo böckerna just nu

Mysig dag

Vaknade upp bredvid en varm pojkvän, åt frukost framför nya 2 and half men avsnittet. Fortsatte dagen med att plugga. Har skrivit ihop alla 70 begrepp, bravo :). Sedan åkte vill och gymmade, duschade och drog till Hageby. Mq startade nämligen sin rea idag, så ett skärp och en mysig höstskjorta inhandlades. Lite ingredienser för kvällens pannkakor, skagen och lite till haha! Hittade även en bok, älskar författaren. Köpte även en hemlig sak, as fin som kommer att följa med mig varje dag. Nu ska jag fortsätta att äta skagen och baguette med pojkvännen min. Bilder på den inköpta kommer!

Godnatt!

Sovmorgon

Börjar ett idag, så tog en liten sovmorgon. Är så trött efter helgens jobb och gårdagens tvätt, träning och plugg. Äter en rejäl frukost nu med ägg, juice, rostade mackor och kiwi, mums! Sen sätter plugget faaart idag med

)

Bra start på ny vecka

Hoppade ur sängen klockan sju imorse, för att tvätta och plugga. Till lunch blev det min favvo, kyckling, bea och pommes. Eftermiddag bestod av ännu mera plugg, varvade ekonomi och pedagogik. Pluggade lite hemma, lite hos Simon. Vid halv sju drog vi ner till Worldclass i regnet för en timmes spinning. Var så himla bra hög musik, så jag sjöng med hela timmen. Nu är vi as trötta, duschat och fått i oss lite middag. Pluggar igen och tittar på den nya serien, den som dräper. Tror det kommer bli en favvo serie för ett tag. Nej nu drar jag tillbaka till tv tittandet!

Jobb

Nu har jag jobbat klart för i helgen så otroligt skönt! Blev en liten mysig sovmorgon med pojkvännen och varma frallor till frukost. Nu ska jag få lite plugg gjort innan vi ska äta tårta hos Nicke :) Får se vad som händer efter det :)



Gott snacks till plugget :)

Gårdagens middag

Jag och Simon firade Nickes födelsedag med en middag på pappa grappa igår. Kvällen startade med lite champagne, middag som jag inte tyckte var något att hänga i julgranen och lite drinkar på det. Mätt blev jag dock inte så de fick bli ett besök på mc innan jag och simon gick hem. SÅÅ skönt det är att bo så nära stan!



Simon beställde in en specialare till oss i världens finaste färg!

Städning

Nu är all städning klar vilket känns riktigt skönt. Nu ska jag få lite mer plugg gjort!
Förresten, igår satte jag och simon ett gemensamt godisförbud till den 1 november. Belöningen bestäms av varandra :) Kan vara bra att leva lite utan godis, så har laddat med morötter och frukt istället.
Ikväll väntas födelsedagsmiddag hemma hos simon. Lät som att prinsesstårtan även var beställd, smaskens!

Inköpt i september


Var längesen jag var inne på Bikbok. Men för ett tag sedan hittade jag dessa plagg:


Blåtröja, blir snyggt över skjorta.



Snyggt blått festlinne ;)



Gårdagen


Var på praktikplatsen igår i Krokek. Gulliga barn. Sedan blev det lite mathandling med pojkvännen. Vi provade även Kettelbells igår och idag kan jag inte röra mig. Har sån träningsvärk i rygg och rumpa. Simon köpte ett Fåret shaun lamm till mig igår. Så gosig och mysig :). Just nu spenderar jag dagen med att betala räkningar, plugga och städa och självklart sitter lammet timmy bredvid mig :)

måndag

åkte till skolan imorse och slutar med att jag kommer hem och har ont i magen, spenderat timmar på toaletten idag :( och nu ligger jag fortfarande i sängen, älsklingen serverade mig lite bra mat så nu är jag mätt. Simon har även fixat till mitt internet, äntligen funkar det! Nu ska jag fortsätta att mysa och imorgon väntas några föreläsningar i Norrpan. Godnatt


senaste köpet


Barbour international jacka

Ligger just nu i sängen och chillar lite ute i skärgården. Inte kul att varit sjuk en hel vecka så försöker ta igen min trötta och sjuka kropp inför nästa veckas aktiviteter. Hoppas att kunna träna också!

RSS 2.0