Bytt portal

Kolla in min nya blogg på http://www.properworld.devote.se!

Får se hur jag trivs där :)

Träningsdags!


hemma från malta

Vilken underbar resa med Emma. 30 grader och stekande sol, inte ett enda synligt moln i 7 dagar. Med bränna och glädje lämnade vi Malta.
Malta var sjukt fint. Massa klippor och stränder. Vi tog en båttur ut en dag och snorklade i Crystal lagoon, badade i ännu turkosare vatten i Blue lagoon och åkte in i flera grottor. Att ligga längst fram på däck och sola var underbart kan ni tro. Dock tog vi inte mycket bilder utan minnena finns kvar i huvudet :)

Mot Malta

Väskan är packad och allt är på plats. Älsklingen och jag åt en god frukost och nu gick han mot jobbet. Helt galet vad jag kommar att sakna honom!
Ska gå förbi telia och säga hejdå igen innan jag drar till bussen.
Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Det finns ingen finare än dig, du betyder allt, just nu och i framtiden.
Du ställer upp och med dig känner jag mig trygg och glad. Att somna med dig vid min sida och vakna upp på samma plats varje dag är obeskrivligt. Simon, du är allt för mig hjärtat och jag kommer att älska dig. Förevigt.

Deppigt

Vissa dagar är det svårt att glömma hur andra har för åsikter om en. Det är svårt att ignorera och lätt att ta åt sig. Att veta att några ser en som sämst, att veta att man knappt är värd något eller att någon ser ner på mig. Jag blir så trött! Jag måste vara en så dåååålig människa eller bara väldigt annorlunda! Att ständigt bli jämförd! Jag blir trött, trött på att det alltid varit på detta vis. Jag ska visa er att jag visst kan för nu är jag påväg mot min rätta väg och blomma ut!


Landet

Nu ska vi bjuda på lite tre rätters, lax och baguette, grillat med ny potatis och grillade grönsaker, hallonsmulpaj med vaniljsås! Har röjt lite i trädgården och myst hela dagen i regnet! Underbart!


RSS 2.0