Torsdag

Haft andra föreläsningen i nationekonominsgrunder och det är så intressant. Nu blir det lunch med Jossan :), senare plugg, teater och filmmys med pojkvännen. Skön dag för en förskyld sarah!



Myskväll

Startade ny kurs idag, nationalekonomi och det verkar redan vara det roligaste jag någonsin har pluggat. Så intressant!
Köpt micro idag, som sedan invigdes med pommes, kyckling och bearniesås med min älskling :)


Lägenheten








Höst inspiration








Hej igen!

Fått bra ordning i lägenheten och trivs skit bra! Internet är på g så snart är jag på banan igen :)
Bilder på lägenheten kommer!

Besiktning på lägenheten

En dag kvar, imorgon flyttar jag hemifrån. Stor flicka nu! Har totalt fått ihop cirka 18 flyttkartonger och några ikea kassar. Kommer alltså ha fullt upp från och med imorgon. Var nyss hos optikern, har ont i huvudet varje dag jag pluggar :(, men styrkan jag hade i glasögonen var fortfarande perfekt. Beror väl antagligen på min stela nacke. Senare idag väntas besiktning på lägenheten, som imorgon är min :) Tur att man får hjälp av världens bästa pojkvän hela helgen :). Ikväll väntas grillat med familjen, sista middagen innan jag flyttar ut. Får se när jag har tillgång till internet igen. Ha en bra helg!


tisdag, 6 sep

Haft praktik i Krokek idag, är väl inte riktigt min grej. Förtillfället blir det lite plugg och sedan tandis. Har haft ont i en kindtand hela sommaren och nu börjar det bli värre, usch. Hoppas att jag inte har något hål!!!
Ps. Fyra dagar till flytt :)


löprunda?

Huvudvärk och plugg går inte riktigt ihop. Lyckas ju få huvudvärk varje gång jag pluggar trots att läsglasögonen sitter på plats. Så på fredag, synundersökning! Verkligen behövligt. Väntar på att min man ska bli klar med hans plugg. Sen väntas middag och en runda i Vrinnevi med min kära Simon. Hoppas på ett mysigt bad efteråt!

måndagsplugg





Höstkängorna åkte dessutom på idag!

Flytta hemifrån

Endast fem ynka dagar kvar tills jag får nycklarna till min egna lilla lägenhet i centrala Norrköping. Förväntan och nyfikenheten på att bo själv kryper i hela min kropp!
Dock har jag lite att sysselsätta mig dessa dagar som är kvar, lite till att inhandla, fler flyttkartonger som ska packas, besiktning och städning, men fy faaaaaan vad kul!


bildbomb 27 aug










blogga

Hej!

Känner för att börja blogga lite för att hålla mina nära och kära lite uppdaterade på mitt liv :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0